Sommerpause i 2017

Betal med Djurs har haft et spændende forår fyldt med stor aktivitet.

Der blev skrevet talrige mails og breve til og med politikere, vi blev interviewet til flere aviser, var i radioen og TV.  Vi har været i audiens hos begge Djurslandborgermestre, som var positive stemt for vores ideer.  Vi var ud at holde foredrag om tanken bag en lokal valuta.
Per Bach og Jørgen Olesen kom og fortalte om deres spændende arbejde i Sociale Entreprenører i Danmark (SED). Rie Pedersen holdt oplæg om de tiltag til regionale betalingsmidler, som har været i Danmark. Niklas Tørring fortalte om sit besøg I New Economics Foundation i London– tænketank med 50-60 ansatte i England. 

Lørdag 29. april 2017 deltager Betal med Djurs på Landsbymødet, 180 grader, kl. 12.00 – 00.00 i landsbyen Idom-Råsted i Vestjylland.

Fra 1. maj holder vi en pause og afventer svar fra Christiansborg om lovforslag og de fonde, vi har søgt til vores arbejde fremover. 

Vi er på banen igen med et festlig møde søndag, den 24. september 2017.

Dagsorden til den 24. september og dato for generalforsamlingen i november offentliggøres på vores hjemmeside. Vi sender invitationer ud til alle vores medlemmer.

Og så er vi klar til at modtage nye aktive medlemmer.